• Uw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?

  Maak kennis met onze PowerSlim coaches

 •  

  Snel en gezond afvallen!

  Lekker eten en toch binnen korte tijd je streefgewicht behalen onder persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige, niet meer jojo-en en crashen, maar gezond en evenwichtig afslanken? Dat kan bij Slim & Beautiful met PowerSlim.

  In plaats van jezelf uithongeren of crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Het PowerSlim afslankprogramma is niet gebaseerd op minder eten, maar op anders eten!

  Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma dat een snel resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect.

  De kracht van Slim & Beautiful Afslank-en Beweegstudio ligt op gezonde voeding, een mooi en fit lichaam met minimale beweging.

  Dus geen hongergevoel, in korte tijd gewoon gezond afslanken onder persoonlijke- en motiverende begeleiding van een van onze coaches, en dat op een manier die bij jou past! Ons doel is om mensen meer zelfvertrouwen te geven en slank, gezond en fit door het leven te laten gaan.

 • Begeleiding is heel belangrijk tijdens het programma

  Voor iedereen die zichzelf te zwaar vindt is het vaak een hele grote stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets te doen aan je ongewenste kilo’s. Soms voel je je onzeker, of schaam je je of ontbreekt de motivatie om het vol te houden.

  Door jarenlange begeleiding van onze cliënten en het zien van behaalde resultaten en uit eigen ervaring weten wij als team zeker hoe belangrijk het is om weer goed in je vel te zitten. Je voelt je al snel veel zelfverzekerder en fitter. Je wordt een ander mens, een nieuwe jij!
  En dat verdient iedereen!

  Voordat je begint hebben wij eerst een persoonlijk intake gesprek.
  We starten met het maken van een figuuranalyse, bespreken jouw doel en wensen, samen bepalen we je haalbare streefgewicht en leggen we het programma aan je uit.

  De kosten van de intake zijn gratis. De kosten van de overige consulten zijn gratis bij afname van € 50,-. Bij geen afname van producten wordt consult prijs van € 19,50 in rekening gebracht.

  Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, gratis begeleiden en adviseren zolang je nodig vindt.

  Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Wij helpen je graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de eerste stap naar een gezond gewicht is gezet!

 • Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht
 • Wat kost het PowerSlim programma?

  Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je ca. € 12,50 per dag in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

  De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

 • Werkt PowerSlim echt?

  Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

 • Neem contact met mij op over het PowerSlim programma

   

  Versturen 


 • Waarom wachten tot morgen? Start vandaag nog!

×