PS food & lifestyle

PS food & lifestyle coach middelburg
Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Wij kunnen jou daarbij helpen. Samen met PS food & lifestyle zorgen wij ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.
 

PS food & lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van onze coaches. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder begeleidingdoorloopt. Met ongeveer 6 maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS food & lifestyle producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

 
Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leren wij je wat gezond eten precies inhoudt en geven wij je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Voordelen van PS food & lifestyle

PS. food&lIfestyle_Gecertificeerd coach_middelburg

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS food & lifestyle kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt heb. Een vrouw valt met PS food & lifestyle gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

In de volgende fases bouw je de PS food & lifestyle producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PS food & lifestyle producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt. 

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake-gesprek.

Persoonlijk kennismaken?
Samen met jou bekijken we graag of het PS food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek!

Afspraak maken

Vrijblijvend intake-gepsrek

Stel je vraag!