Arosha Bodywraps & Compressietherapie

Deze Bodywraps zijn toe te passen bij verschillende huidverbeterende behandelingen door gebruik te maken van één en hetzelfde protocol.

compressietherapie-3-1

Compressietherapie

Cellulite? Oedeem? Compressietherapie in combinatie met de Arosha bodywraps is dan de perfecte behandeling. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en 
lymfestroom.

Voordelen

De behandeling is geschikt voor de buik en/of benen. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Hoe werkt de compressietherapie

Je neemt plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats die zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel ‘pressotherapie’ genoemd. Een behandeling duurt 25 – 40 minuten.
In combinatie met de Arosha bodywraps brengen wij eerst de bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophopingen. Na het aanbrengen van de bodywraps neem je plaats in het compressiepak.
Compressietherapie wordt aangeboden in kuurvorm. Een kuur bestaat uit 8 behandelingen, eventueel in combinatie met de Arosha bodywraps. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van onder andere de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Afspraak maken

Boek hier een (proef)behandeling

Stel je vraag!

Complete KUUR

exclusief bodywrap
29 Proefbehandeling 25 min.
  • Losse behandeling 40 min. € 49
  • Kuur 8x 25 min. € 199
  • Kuur 8x 40 min. € 349

Complete KUUR

Compressietherapie + Bodywrap
79 Losse behandeling 40 min. inclusief Bodywrap
  • Kuur 8x 40 min. incl. Bodywrap € 599