• Arosha Bodywraps & Compressietherapie

  Deze Bodywraps zijn toe te passen bij verschillende huidverbeterende behandelingen door gebruik te maken van één en hetzelfde protocol.

 • Bodywraps & compressietherapie

  Dé Arosha Body treatments uit Italië, nu ook bij Slim & Beautiful

  • Omvang vermindering
  • Cellulite vermindering

  Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

  Hoe werkt het?
  Wij brengen bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Je neemt, met jouw bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel pressotherapie genoemd.

  Een behandeling duurt 40-60 minuten.

  De behandeling is in kuurvorm. 1 kuur bestaat uit 8 behandelingen bodywraps in combinatie met compressietherapie. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

 • De volgende Arosha behandelingen zijn mogelijk:

  - Omvang vermindering
  - Cellulite vermindering
  - Huidversteviging

 • Toepassingen van de Bodywraps voor:

  - Vetweefsel
  - Omvangvermindering
  - Vezel- en vochtcellulite
  - Sinaasappelhuid
  - Droge huid
  - Waterretentie

 • Voordelen:

  - Direct zichtbaar resultaat
  - Ontslakking/ontgifting (anti oxidant)
  - Verhoging metabolisme
  - Heerlijke behandeling
  - Betaalbaar

×