CELLULITE

Loop jij het liefst in lange broeken om je benen en billen te verbergen en zie je op tegen het bikini seizoen? Sport je je suf en blijf je last houden van een sinaasappelhuid?

OVER CELLULITE

Veel mensen verwarren cellulitis met cellulite. Dit is niet hetzelfde. Cellulitis is een onderhuidse ontsteking die door een bacterie ontstaat. Hierdoor ontstaat er roodheid, zwelling en pijn. Cellulite is de huidconditie die ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd wordt en komt vaak voor op de billen, benen en dijen.

Onderzoek toont aan dat 97% van de vrouwen last heeft van cellulite. Bij het uit balans raken van de onderhuid trekken bindweefselschotjes in het onderhuids weefsel strak en trekken zij aan het huidoppervlak. Tegelijkertijd wordt de circulatie geblokkeerd en hopen gifstoffen zich op. Het resultaat is cellulite en opslag van onderhuids vet.

BEHANDELING CELLULITE

Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie, egale huid hand in hand gaan kom je bij SLIM & BEAUTIFUL voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind.

Maak direct een afspraak voor een gratis intake-gesprek.