ERVARINGSVERHALEN

Angelique uit Middelburg viel 25 kg af

Angelique 46 jaar uit Middelburg viel 25kg af met de combinatie Bodytec, Vacushaper en NewFigure en wij zijn super trots op haar! Angelique heeft haar leefstijl totaal veranderd. 

Lees hier Angelique’s ervaringsverhaal:
Ik had al jaren overgewicht en natuurlijk dacht ik met regelmaat dat hier iets aan moest gebeuren. Dan probeerde ik minder te snacken maar hield dit nooit lang vol. Sporten in de sportschool hield ik ook altijd maar een paar weken vol. Het is makkelijk om te zeggen “vanavond heb ik geen zin, ik ga morgen wel”. 
Ook mijn familie maakte zich zorgen over mijn overgewicht en gezondheid en maakte daarom weleens een opmerking of spraken mij hier op aan. 

Een vriendin vertelde mij vorig jaar over Slim & Beautiful. Begeleiding in bewegen, voeding en persoonlijke begeleiding, daarnaast sprak het kleinschalige mij aan. Dus het leek mij wel iets en ben in september 2020 binnen gestapt en gestart met de Vacushaper. Heerlijk om te doen! Maximaal 30 minuten lopen in een warmtecabine op eigen tempo. Ik viel er ook langzaam mee af, maar moest alles bij elkaar heel wat kilo’s.
In november vroeg Angela of ze mij NewFigure uit mocht leggen. Dat mag altijd, maar ik was er nog niet van overtuigd om dit programma te gaan volgen. Na de uitleg werd ik heel erg enthousiast. Het was me duidelijk dat ik “normaal” mocht eten en geen vervangende producten of shakes. Ik ben direct gestart! Daarnaast ben ik ook 1x per week begonnen met Bodytec.

Elke week ga ik op de weegschaal, dat vind ik fijn, want het is “mijn stok achter de deur”.
De begeleiding vanuit Slim & Beautiful ervaar ik als heel prettig, met name Angela is degene die mij enorm heeft begeleid en gesteund.

Nu ben ik 7 maanden later en 25 kg kwijt en enorm trots op mezelf. Nu ga ik afbouwen met NewFigure en ik weet dat dit met de steun van Slim & Beautiful, familie en vrienden gaat lukken! 
Mijn behaalde resultaat ga ik vasthouden, want ik wil echt niets anders meer!

Ik zit vol energie en voel me gezond en vele malen fitter!!

Ellen uit Middelburg viel 35 kg af

Ellen viel 35 kg af met NewFigure en de Vacushaper

Lees hier Ellen’s ervaringsverhaal:
Ik ben geen echte schrijver, maar ik doe mijn best om mijn ervaring met jullie te delen.

Eindelijk…eind februari 2020 heb ik de knop omgezet. Na verschillende lijn pogingen die ervoor zorgde dat ik uiteindelijk meer kilo’s aankwam dan er af waren gegaan, kwam ik terecht bij Slim & Beautiful in Middelburg. Na een fijn intakegesprek waarin alles besproken is, zoals mijn doel, wensen, maar ook een figuuranalyse kwam er een plan van aanpak. Ik wist dat het een traject zou worden gezien de hoeveelheid kilo’s die ik kwijt wilde.

Uit het advies kwam NewFigure i.c.m. 2x per week Vacushaper. Waarom? Omdat ik “normaal” mee wilde eten.
Met NewFigure krijg je een eet schema aangepast op jouw behoefte. 6 keer per dag eten, met volkoren producten/pasta’s. Ik heb echt geen moment honger gehad.
Ik heb geleerd mijn eetpatroon te veranderen. De controle momenten waren voor mij een houvast en zeer prettig.

9 maanden verder ben ik 35 kg afgevallen, is mijn vetmassa van 64 naar maar liefst 34,2 kg gegaan. En heb ik nu ook een gezond BMI, welke van 34,7 naar 24,6 is gedaald.

Ik voel me super en zit weer lekker in mijn vel!!

Ik zou iedereen die af wil vallen dit aanraden!

Sanne: Dankzij PowerSlim voel ik me een heel ander mens

Mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Meerdere keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er altijd net zo snel weer aan. Het lukte me maar niet om op eigen kracht mijn eetpatroon en levensstijl aan te passen. Ik was er helemaal klaar mee! Dit keer wilde ik het anders aanpakken! 

Een kennis vertelde mij over het PowerSlim programma, dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een coach. Misschien was dat wel wat ik nodig had, een coach die me het juiste zetje kon geven. 

Begin december 2018 heb ik de stap genomen en een PowerSlim coach bij mij in de buurt gebeld. We maakte direct een afspraak voor een intakegesprek. 

Tijdens het kennismakingsgesprek vroeg mijn coach mij op de weegschaal te gaan staan. Ik schrok van het getal dat ik toen zag. Meteen schoot door mijn hoofd: waarom zou ik nog wachten? Vol goede moed besloot ik daarom de volgende dag meteen van start te gaan met het PowerSlim programma. 

Na een tijdje verschillende PowerSlim producten geproefd en geprobeerd te hebben, wist ik precies wat ik lekker en minder lekker vond. Ik ben gek op zoetigheid en vond het dan ook heel fijn dat er genoeg verantwoorde zoete tussendoortjes waren, zoals koeken en wafeltjes. Zo kon ik me toch aan een koolhydraatarm eetpatroon houden, maar ondertussen gewoon blijven genieten van iets lekkers! Met het avondeten had ik wat meer moeite. Ik koos vaak voor hetzelfde. Samen met José ben ik op zoek gegaan naar gezonde maaltijden die ik lekker vind en die toch voldoende variatie in mijn eetpatroon aanbrengen. 

Iedere week zag ik het getal op de weegschaal dalen! Dat gaf mij de motivatie om door te gaan. Als ik mijn doel zou behalen, zou dat echt een mijlpaal voor me zijn. Dat was me al jaren niet gelukt. Maar nu lukte het wel! Het ging zelfs zo goed dat ik na het behalen van mijn doel door ben gegaan. Het ging immers zo goed! 

Tijdens de laatste loodjes brak alleen ook de zomervakantie aan. Spannend.. want hoe ga ik dat aanpakken? Op vakantie, barbecues, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken. 

Mijn coach heeft mij daarbij voortdurend geholpen. Samen bespraken we de moeilijke momenten. Als ik bijvoorbeeld een barbecue op de planning had staan, bespraken we wat ik dan het beste kon eten. Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Daardoor is het mij gelukt om, ondanks al die extraatjes tijdens de zomervakantie, de balans te houden. Na de zomervakantie heb ik me weer wat strikter gehouden aan mijn koolhydraatarme eetpatroon en lukte het me om ook die laatste kilo’s kwijt te raken. Ik kan nu met trots zeggen: het is mij gelukt. Ik weeg 75 kilo. 

Ik heb veel geleerd over voeding en weet nu dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb. Dit PowerSlim avontuur heeft me bewuster gemaakt wat ik mag en kan eten en hoe ik toch kan genieten. Ik weet hoe ik hiermee om moet gaan en heb ik verantwoorde alternatieven, en dat gaat prima!”

F. uit Middelburg

Voordat ik bij Slim & Beautiful terecht kwam merkte ik dat ik een ‘gewone’ sportschool vooral sponsorde en dat ik de motivatie moeilijk kon vinden om echt weer aan de slag te gaan terwijl ik mij ondertussen steeds minder prettig ging voelen in m’n eigen lichaam.

Begin dit jaar ben ik, samen met een vriendin, bij Slim&Beautiful terecht gekomen en gaan sporten. Ik heb een persoonlijk intakegesprek gehad. Tijdens dit gesprek werd echt de tijd genomen om mijn doel en wensen te bespreken en de mogelijkheden.
Ik kreeg een advies op maat en heel enthousiast ben 1x per week gaan Vacushapen en 1x per week volgde ik een personal training Bodytec.
Doordat je afspraken maakt die vast staan en de positieve support van de medewerkers van Slim & Beautiful, merkte ik dat ik al gauw het plezier in sporten weer terugvond.
Begin april kwam het Summer Body Programma voorbij en ik besloot me daarvoor op te geven. Een combinatie van Vacushaper en Bodytec, wat ik al deed, maar daarnaast een op maat gemaakt voedingspatroon op basis van gezonde voeding. Met regelmaat wegen en figuuranalyses waren de stok achter de deur. Daarnaast is goed inzichtelijk wat je resultaten zijn en indien nodig werd het programma tussentijds aangepast. Uiteindelijk ben ik behoorlijk wat kilo’s en centimeters kwijtgeraakt. Dit heeft mij blijvend gemotiveerd.

De persoonlijke begeleiding vanuit Slim & Beautiful heb ik als erg prettig ervaren. Tijdens de consulten werd er echt de tijd genomen om samen te kijken hoe het ging, wat je eventueel nog zou willen veranderen in je eetpatroon en werd er stilgestaan bij de behaalde resultaten. 

Nu is het zomer en zit ik letterlijk weer een stuk lekkerder in mijn vel waardoor ik met meer zelfvertrouwen in bikini deze zomer het strand opga!    

Groetjes F. uit Middelburg