• Angelique 46 jaar uit Middelburg viel 25kg af met de combinatie Bodytec, Vacushaper en NewFigure

  Wij zijn super trots op Angelique, ze is 25 kg afgevallen en heeft haar leefstijl totaal veranderd. 

  Lees hier haar ervaringsverhaal:
  Ik had al jaren overgewicht en natuurlijk dacht ik met regelmaat dat hier iets aan moest gebeuren. Dan probeerde ik minder te snacken maar hield dit nooit lang vol. Sporten in de sportschool hield ik ook altijd maar een paar weken vol. Het is makkelijk om te zeggen “vanavond heb ik geen zin, ik ga morgen wel”. 
  Ook mijn familie maakte zich zorgen over mijn overgewicht en gezondheid en maakte daarom weleens een opmerking of spraken mij hier op aan. 

  Een vriendin vertelde mij vorig jaar over Slim & Beautiful. Begeleiding in bewegen, voeding en persoonlijke begeleiding, daarnaast sprak het kleinschalige mij aan. Dus het leek mij wel iets en ben in september 2020 binnen gestapt en gestart met de Vacushaper. Heerlijk om te doen! Maximaal 30 minuten lopen in een warmtecabine op eigen tempo. Ik viel er ook langzaam mee af, maar moest alles bij elkaar heel wat kilo’s.
  In november vroeg Angela of ze mij NewFigure uit mocht leggen. Dat mag altijd, maar ik was er nog niet van overtuigd om dit programma te gaan volgen. Na de uitleg werd ik heel erg enthousiast. Het was me duidelijk dat ik “normaal” mocht eten en geen vervangende producten of shakes. Ik ben direct gestart! Daarnaast ben ik ook 1x per week begonnen met Bodytec.

  Elke week ga ik op de weegschaal, dat vind ik fijn, want het is “mijn stok achter de deur”.
  De begeleiding vanuit Slim & Beautiful ervaar ik als heel prettig, met name Angela is degene die mij enorm heeft begeleid en gesteund.

  Nu ben ik 7 maanden later en 25 kg kwijt en enorm trots op mezelf. Nu ga ik afbouwen met NewFigure en ik weet dat dit met de steun van Slim & Beautiful, familie en vrienden gaat lukken! 
  Mijn behaalde resultaat ga ik vasthouden, want ik wil echt niets anders meer!

  Ik zit vol energie en voel me gezond en vele malen fitter!!

   

   

 • Ellen viel 35 kg af met NewFigure en de Vacushaper

  Ellen viel 35 kg af met NewFigure en 2x per week Vacushaper.

  Hier lees je haar verhaal:

  Ik ben geen echte schrijver, maar ik doe mijn best om mijn ervaring met jullie te delen.

  Eindelijk...eind februari 2020 heb ik de knop omgezet. Na verschillende lijn pogingen die ervoor zorgde dat ik uiteindelijk meer kilo's aankwam dan er af waren gegaan, kwam ik terecht bij Slim & Beautiful in Middelburg Lees verder...

 • Sanne: Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!

  Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens! 

  Mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Meerdere keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er altijd net zo snel weer aan. Het lukte me maar niet om op eigen kracht mijn eetpatroon en levensstijl aan te passen. Ik was er helemaal klaar mee! Dit keer wilde ik het anders aanpakken! 

  Een kennis vertelde mij over het PowerSlim programma, dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een coach. Misschien was dat wel wat ik nodig had, een coach die me het juiste zetje kon geven. 

  Lees verder...

 • F. uit Middelburg

  F. uit Middelburg

  Voordat ik bij Slim & Beautiful terecht kwam merkte ik dat ik een 'gewone' sportschool vooral sponsorde en dat ik de motivatie moeilijk kon vinden om echt weer aan de slag te gaan terwijl ik mij ondertussen steeds minder prettig ging voelen in m'n eigen lichaam.

  Lees verder...

×