QB LIPO III

Figuurcorrectie behandelingen QB Lipo III

Het alternatief voor liposuctie, veilig, pijnloos en betaalbaar. Afslanken met direct meetbaar resultaat.

Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende voor figuurcorrectie bij vrouwen en mannen.

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Om deze ongemakken op te lossen kunt u bij ons behandelingen voor figuurcorrectie doen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals, buik, heupen dijen en billen.

Met de QB LIPO behandeling pakken we doeltreffend specifieke probeemzones aan d.m.v. laagfrequent ultrasone geluidsgolven, een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.
Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt de behandelingen met de QB lipo tot het beste alternatief voor liposuctie.

Aansluitend combineren wij de QB LIPO III behandelingen eventueel met lymfedrainage/compressietherapie. Dit zorgt voor extra vetverbranding, verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van de lymfestroom. De samenstelling van de behandeling is afhankelijk van de aard van het probleem.

De behandelingen worden in kuurvorm aangeboden en bestaat uit 4, 8 of 12 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Dé oplossing voor figuurcorrectie

De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.

Wat doet de QB LIPO III

Wat doet de QB Lipo III?
De Qsence QB Lipo III maakt gebruik van de trillingsenergie en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequente geluidsgolven. De specifieke parameters (frequentie en vermogen) van de ultrasone golven van de QB Lipo III zorgen ervoor dat alleen de vetcellen worden aangetast. Ander weefsel dan vetweefsel is niet vatbaar voor deze parameters, waardoor het onaangetast blijft.
Deze technologie zorgt ervoor dat de microfibrillen (=celmembraan van de vetcel) doorlaatbaar worden, waardoor het aanwezige vet vrij komt. Het vet wordt eerst omgezet in drie vetzuren en glycerol, waarna het een emulsie vormt met de extracellulaire vloeistof. De in de ruimte tussen het dubbelmembraan van de vetcel aanwezige fosfolipiden nemen de taak van emulgator over, en houden deze emulsie stabiel. Hierdoor wordt een vetembolie (verstopping van bloedvaten door vetbolletjes) uitgesloten. De emulsie komt in de bloedbaan terecht, en wordt het vet via de natuurlijke weg verwerkt. Dit hele proces duurt ongeveer een week. Tussen de behandelingen dienen dan ook een paar dagen te liggen. Al na één behandeling ziet men resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men de centimeters in omvang definitief kwijt. 

Wat gebeurt er met de lege vetcel?
De vetcellen kunnen zich niet meer regenereren en verliezen voorgoed hun capaciteit om vet vast te houden. De beschadigde vetcellen worden door het lichaam als afval beschouwd en door andere cellen uit het lichaam verwijderd. Het resultaat van de behandeling is dan ook definitief. Ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan! 

Wie kan de behandeling ondergaan?
De cavitatie behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is volledig pijnloos, de klant kan een lichte tinteling of warmte waarnemen. Na de behandeling kunt u onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden hervatten, er is geen herstelperiode. 

Wanneer zie je resultaat?
Het resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 cm omtrek kunnen meten per behandeling.

Zijn de resultaten blijvend?
Omdat de membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. 
Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat u een gezond eetpatroon aanhoudt en indien mogelijk ook sport, hierdoor bereikt men nog betere resultaten.

Hoeveel behandelingen?
Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en u kunt in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

 Taille
– Buik
– Lovehandles
– Dijen
– Heupen
– Benen
– Armen

Afspraak maken

Boek hier een kennismakingsbehandeling behandeling

Stel je vraag!