• Figuurcorrectie behandelingen QB Lipo III

  Het alternatief voor liposuctie, veilig, pijnloos en betaalbaar. Afslanken met direct meetbaar resultaat.

 • Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende voor figuurcorrectie bij vrouwen en mannen.

  Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Om deze ongemakken op te lossen kunt u bij ons aan figuurcorrectie doen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals, buik, heupen dijen en billen. Er is een doorbraak op het gebied van afslanken en figuurcorrectie. Met laagfrequent ultrasone geluidsgolven bereikt u het effect van een reguliere liposuctie maar dan zonder operatie. De methode is bewezen effectief, veilig en pijnloos. Kortom, voor wie geen liposuctie wenst te ondergaan, is deze behandelwijze het alternatief.

  Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt de behandelingen met de QB lipo II tot het beste alternatief voor liposuctie.

 • De oplossing voor figuurcorrectie

  Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Nu is er een veilig, pijnloos en betaalbaar alternatief: cavitatie met de QB Lipo II.

  De voordelen van deze behandelingen:

  - Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
  - Afslanken in centimeters, zonder sporten
  - Doelgerichte aanpak van probleemgebieden
  - Vet definitief weg
  - Reductie van cellulite
  - Korte behandeltijd
  - Geen operatie, narcose of injecties
  - Pijnloos

 • Ik wil meer informatie over de figuurcorrectie behandeling

  Versturen 

×