HUIDVERSLAPPING

Waar is die strakke, stevige, gladde huid gebleven? Vind je het frustrerend dat de tijd steeds zwaarder lijkt te wegen als je naar je huid kijkt?

SLIM & BEAUTIFUL helpt je die stevige en strakke huid op een natuurlijke manier terug te krijgen met langdurig resultaat. Die mooie, fijne structuur, waardoor je stralend door het leven gaat en lekkerder in je vel zit.

OVER HUIDVERSLAPPING

Een ouder wordende huid verliest stevigheid en veerkracht. Dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine in de lederhuid drastisch afneemt, terwijl de afbraak hiervan doorgaat en de celdeling vertraagt. Dit proces zorgt dat de huid dunner wordt.
Doordat de huid haar stevigheid verliest kan het onderhuids vet zich gaan verplaatsen. En door de zwaartekracht, je raadt het al, is dit altijd naar beneden. De neus-lippenplooi aan de zijkanten van de neus en lippen wordt duidelijker zichtbaar, waardoor een ongewenste oudere, vermoeide of zorgelijke uitdrukking ontstaat. Maar ook het onderste gedeelte van de wangen (hamsterwangen), de hals, de zone rond de ogen (kraaienpoten), een dunnere bovenlip en soms een buik na zwangerschap of gewichtsverlies zijn tekenen van huidverslapping. 

BEHANDELING HUIDVERSLAPPING

Onderdeel van het totale advies van SLIM & BEAUTIFUL zijn LPG bindweefselmassages. Dit is een effectieve manier om een slappe huid aan te pakken. Deze techniek, endermologie, is als een fitness voor je huid.

Maak een afspraak voor een intake-gesprek.