LIPOEDEEM

Zijn je benen gezwollen en ervaar je een vermoeid gevoel? Doet het pijn als je de huid aanraakt? Voelt je huid koud aan en heb je last van extreme cellulite en blauwe plekken? Dan kan het zijn dat je lijdt aan lipoedeem.

OVER LIPOEDEEM

De naam lipoedeem komt van lipo= vet en oedeem=zwelling. Het is een aandoening waarbij er ongelijke vetophopingen zijn op de heupen, dijen, onderbenen, binnenkant van je knieën en soms bij de armen. Deze gebieden voelen vaak pijnlijk aan en geven een vermoeid en zwaar gevoel. Lipoedeem komt alleen voor bij vrouwen. De oorzaak van lipoedeem is niet bekend. Het kan erfelijk zijn.

LIPOEDEEM FACTOREN

Factoren die een rol spelen bij het ontstaan van lipoedeem zijn:

  • Hormonale factoren
  • Overgewicht
  • Suikerrijke en ongezonde voeding
  • Te weinig bewegen waar spierkracht voor nodig is en/of te lang zitten of staan
  • Aanwezigheid van lymfoedeem

Mogelijke gevolgen van lipoedeem kunnen zowel fysiek als psychisch van aard zijn. Er zijn verschillende stadia van lipoedeem.

OPLOSSING LIPOEDEEM

LPG endermologie® helpt bij het verlichten van klachten bij lipoedeem in stadium 1 en begin stadium 2.

Het nieuwste apparaat van LPG, de Cellu M6 Alliance®, pakt gericht het afvoeren van vocht aan en vermindert pijn door de eliminerende lichaamsfuncties te reactiveren en door de circulatie te stimuleren. De symptomen van vocht vasthouden nemen af waardoor het ‘lichtere gevoel’ terugkomt.

HOE WERKT HET

De speciale LPG® behandelkop door in de dieper gelegen lagen van de huid. De LPG endermologie® techniek significant de bloedcirculatie (x4) en lymfatische circulatie(x3) circulatie op een natuurlijke en pijnloze manier.

Deze behandeling verlicht congestie om versoepeling te herstellen en een directe langdurige verlichting te geven.

LPG Endermologie® is ook een geweldige toevoeging aan compressietherapie en bij de behandeling van dieper gelegen spataderen. De huidstructuur verbetert en verhard weefsel wordt weer soepel.

ZELF ERVAREN?

Maak dan een afspraak voor een proefsessie

Let op: Een SLIM & BEAUTIFUL traject wordt vooralsnog niet vergoed door de zorgverzekering.

Veelgestelde vragen

Werkt het echt?

De techniek en resultaten van LPG® zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken en LPG® is al sinds 1984 wereldwijd marktleider op het gebied van celstimulatie. Dat het werkt is dus een feit. Je kunt dit nalezen op www.lpgmedical.com. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld in Europa. De techniek van LPG is volledig gepatenteerd is daarmee uniek. De enige variabelen zijn het menselijk lichaam en voeding. Wil je het beste resultaat of rendement, dan zit de sleutel in de combinatie tussen de behandeling, voeding (die bij jouw lichaam past) en beweging.