LIPOEDEEM

Zijn je benen gezwollen en ervaar je een vermoeid gevoel? Doet het pijn als je de huid aanraakt? Voelt je huid koud aan en heb je last van extreme cellulite en blauwe plekken? Dan kan het zijn dat je lijdt aan lipoedeem.

OVER LIPOEDEEM

De naam lipoedeem komt van lipo= vet en oedeem=zwelling. Het is een aandoening waarbij er ongelijke vetophopingen zijn op de heupen, dijen, onderbenen, binnenkant van je knieën en soms bij de armen. Deze gebieden voelen vaak pijnlijk aan en geven een vermoeid en zwaar gevoel. Lipoedeem komt alleen voor bij vrouwen. De oorzaak van lipoedeem is niet bekend. Het kan erfelijk zijn.

BEHANDELING LIPODEEM

Bij SLIM & BEAUTIFUL ben je aan het juiste adres voor de behandeling van lipoedeem in stadium 1 en het begin van stadium 2.

Ons nieuwste apparaat van LPG, de Cellu M6 Alliance®, pakt gericht het afvoeren van vocht aan en vermindert pijn door de eliminerende lichaamsfuncties te reactiveren en door de circulatie te stimuleren. De symptomen van vocht vasthouden nemen af waardoor het ‘lichtere gevoel’ terugkomt.

Omdat wij geloven dat gezondheid, vitaliteit en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SLIM & BEAUTIFUL voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind.

Let op: Een SLIM & BEAUTIFUL traject wordt vooralsnog niet vergoed door de zorgverzekering.