Lymfedrainage / Compressietherapie

Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer de lymfevatenstelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheidsproblemen optreden.

compressietherapie-3-1

Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam. Lymfedrainage is een zeer effectieve manier om het afweersysteem te versterken, om afvalstoffen en spanningen kwijt te raken, om overtollig vocht af te voeren. Het ondersteunt verschillende ziekteprocessen. Een lymfedrainage zorgt ervoor dat de lymfecirculatie tot tien maal sneller gaat stromen dan normaal. Deze behandeling heeft daardoor ook direct een ontspannend effect en zorgt ervoor dat de huid er beter en gezonder uit gaat zien. 
Ook vermindert het stress en chronische vermoeidheid

Voordelen van lymfedrainage/compressietherapie

Een zeer effectieve methode voor slankere benen en vermindering van cellulite

Compressietherapie / Lymfedrainage is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. In combinatie met de Arosha bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping.
Ook klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. 
Compressietherapie / Lymfedrainage is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weeer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie.

Hoe werkt de Lymfedrainage/Compressietherapie?

U ligt in een luchtdrukpak waar lucht wordt ingebracht en weer afgezogen. Speciale manchetten geven een rustige en zachte massagetechniek die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. 
De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom. 
Ons lymfatisch systeem speelt een uiterst belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de lymfestroom weer goed functioneert reinigt het lichaam zichzelf.

Klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen, futloosheid en cellulite zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Behandeling en resultaat

De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten.

Er kan gekozen worden voor de combinatie met of zonder bodywraps.
Bij de behandeling in combinatie met bodywraps van Arosha zijn gemiddeld 8 tot 16 behandelingen nodig. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in: verminderde cellulite, minder vermoeide benen en pijnklachten en meer weerstand en energie.

Afspraak maken

Boek hier een (introductie)behandeling

Stel je vraag!