• Lymfedrainage / Compressietherapie

  Compressietherapie revolutionaire elektronische gestuurde luchtdrukmassage en lymfedrainage systeem.

 • Lymfedrainage

  Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer de lymfevatenstelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheidsproblemen optreden.

  Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam.

  Lymfedrainage is een zeer effectieve manier om het afweersysteem te versterken, om afvalstoffen en spanningen kwijt te raken, om overtollig vocht af te voeren. Het ondersteunt verschillende ziekteprocessen.

  Een lymfedrainage zorgt ervoor dat de lymfecirculatie tot tien maal sneller gaat stromen dan normaal. Deze behandeling heeft daardoor ook direct een ontspannend effet en zorgt ervoor dat de huid er beter en gezonder uit gaat zien.
  Ook vermindert het stress en chronische vermoeidheid.

  Hoe werkt de Lymfedrainage/Compressietherapie?
  U ligt in een luchtdrukpak waar lucht wordt ingebracht en weer afgezogen. Speciale manchetten geven een rustige en zachte massagetechniek die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert.
  De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom.
  Ons lymfatisch systeem speelt een uiterst belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de lymfestroom weer goed functioneert reinigt het lichaam zichzelf.


  Klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen, futloosheid en cellulite zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

 • Compressietherapie (pressotherapie) / Lymfedrainage is voor:
  - Cellulite vermindering
  - Omvang vermindering
  - Verbetering van bloedcirculatie en lymfestroom
  - Ontgifting
  - Relaxatie
  - Behandeling van Oedeem
  - Vermindering van vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze en/of pijnlijke benen

 • Boek direct deze behandeling

  U kunt direct online boeken of bellen naar 0118-436528

  Afspraak maken

×