• Meer over Jacky

    Jacky is een volwassen en gezellige vrouw, welke binnen Slim & Beautiful de massages, pakkingen en behandelingen gaat verzorgen.

    Ze heeft 22 jaar ervaring en een breed gevolgd opleidingspakket op het gebied van huid- en massagetherapeut, daarnaast ben is ze gediplomeerd medium Trancehealer, Holistisch kinderyoga docent en HSP coach.

    Jacky is zeer breed opgeleid en bezit het luxe totaalpakket op het gebied van massages en pakkingen. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan in diverse welness centers en is ze lange tijd werkzaam geweest in de Velthuis kliniek als post en pre behandelingen en maakte clie╠łnten blij met haarimplantatie behandelingen.

    Naast haar eigen praktijk, vaste klantenkring en nu haar kinderen zelfstandig zijn heeft zij de vrijheid om haar passie te achtervolgen, te delen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

    Kortom, binnen het Team van Slim & Beautiful is Jacky onze vaste masseur en kunt u bij haar terecht voor het luxe totaalpakket in massages, pakkingen en behandelingen.

×