Welkom bij SLIM & BEAUTIFUL

Dé plek in zeeland voor alles op het gebied van Beauty & Lifestyle. Bij ons ben je even helemaal weg van de alledaagse stress en hectiek zodra je binnenkomt in onze kleinschalige en sfeervolle salon. Kwaliteit, Persoonlijke aandacht, ontstressen en resultaat. Dat is waar Slim & Beautiful voor staat.

Onze missie is om onze klanten gezonde, fitte levens te laten realiseren en daarnaast optimaal te kunnen ontspannen. Met onze intensieve begeleiding verliezen wij jou doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en elk lichaam is anders, daarom worden onze programma’s geheel op maat gemaakt. Ons team heeft zich weten te specialiseren in het begeleiden van bewegingstherapie en afslanken. mede door onze eigen ervaringen kunnen wij ons heel goed in de klant verplaatsen. Daardoor hebben wij ook uit eigen oogpunt geleerd om de klanten centraal te stellen en weten we wat ze van ons verwachten.

U kunt alleen of tegelijkertijd samen met uw vriendin, moeder, zus of sportmaatje komen! Kortom wij staan voor je klaar om je te ondersteunen in jouw weg naar een slank en gezond lichaam.

Je kan vrijblijvend in contact komen met een van onze coaches.

Team Slim & Beautiful

Sandy Thiel
Alex Thiel
Angela Scherphuis
Layana Thiel
Gino Zuppelli
Nancy Schroevers
Marjan van Zwam
Kim de Smit

Stel je vraag!