• Bereidingswijze:
    Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de knoflook-kruidenolie door de olijfolie te mengen met de knoflook, peterselie en basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Verhit vervolgens de roomboter in een pan en bak de champignons goudbruin. Voeg de sjalot toe en bak 1-2 minuten mee. Schep daarna de knoflook-kruidenolie erbij en warm even mee. Breng eventueel nog extra op smaak met wat peper en zout. Voeg de penne toe aan de champignons en meng goed door elkaar. Serveer in een diep bord en garneer eventueel nog met wat extra peterselie.

    Ingrediënten:

    • 1 zakje PowerSlim penne
    • 200 g champignons in plakjes
    • 1 kleine sjalot, zeer fijn gehakt
    • ½ teentje knoflook, zeer fijn gesneden
    • ½ el roomboter
    • 1½ el olijfolie
    • 1 el verse peterselie, fijngehakt
    • Paar blaadjes verse basilicum, fijngehakt
    • Peper en zout

     

     

    Download & print pdf recept

  • Voedingswaarde

    Energie
    Kcal337 Kcal
    Vet231 g
    Koolhydraten76 g
    Eiwitten231 g
×