• De PowerSlim Samen Slank challenge start op 1 juni!

  De zomer is op komst en daarmee gelukkig ook de warmere dagen. Met het heerlijke weer is niets zo fijn als lekker luchtig gekleed gaan en je daarbij ook goed in je vel voelen. Als je voor de zomer nog een aantal kilo’s wilt kwijtraken dan is dit het juiste moment om te starten.

  De PowerSlim Samen Slank challenge is een 4 weken durende challenge waarbij je samen toewerkt naar het behalen van het afslankdoel.

 • Jouw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?
  Maak kennis met Sandy Thiel,

  PowerSlim coach in Middelburg en Goes.


  Wil je serieuze stappen zetten om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden?
  Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon?
  Voor professionele begeleiding kun je terecht bij PowerSlim coach Sandy Thiel.

 • Wat kun je verwachten?

  • 4 weken lang ontvang je tips, adviezen, motivatie, recepten, leuke extra’s en kun je meedoen aan activiteiten die door mij worden georganiseerd.
  • De challenge start met een leuke challenge goodiebag
  • Toegang tot de besloten challenge Facebookgroep van Slim and Beautiful. In deze Facebookgroep kunnen alle PowerSlimmers, die bij mij onder begeleiding zijn, elkaar motiveren, recepten delen en vragen stellen
  • Consult zit inbegrepen bij de challenge
  • Extra motivatie en ondersteuning om je doelen te behalen (stok achter de deur)

  Kortom, in 4 weken dagen slank, strak en fit!

  De ervaring leert dat iemand met 10 kilo overgewicht de eerste maand zo’n 5 kilo blijvend kan verliezen. Lees hier de resultaten van andere powerslimmers...

 • PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.
  Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.

  Tatiana

 • Jouw persoonlijk afslankdoel

  Vooraf stellen we samen een 4 weken afslankdoel op wat een realistisch en haalbaar doel is. Het stellen van doelen werkt motiverend. Door het bereiken van het doel ervaar je een tevreden gevoel. Bij het behalen van je doel wordt je uiteraard beloond!

 • Na de challenge

  Na de challenge gaan je absoluut verschil zien met het begin en het einde. Is het niet in de spiegel, dan is dit wel op de weegschaal. De kans is groot dat je misschien nog meer wilt afvallen of als je genoeg gewicht verloren bent je het resultaat willen behouden. Wil je stoppen? Dan is het belangrijk is om goed af te bouwen met het programma voor een optimaal resultaat en ik zorg voor een goede na-begeleiding.

 • Wat is PowerSlim?

  PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van mij als opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

  Het concept bestaat uit drie fases, die je onder mijn deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

  Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.

  PowerSlim: samen naar een goede balans

  De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  ✓ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten
  super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  ✓ Zes eetmomenten per dag.
  ✓ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten
  aan verbonden.

×