• Jouw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?
  Maak kennis met Sandy Thiel,

  PowerSlim coach in Middelburg en Goes.


  Wil je serieuze stappen zetten om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden?
  Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon?
  Voor professionele begeleiding kun je terecht bij PowerSlim coach Sandy Thiel.

 • Ik ben Sandy van Thiel,  mijn missie om bij te dragen aan de gezondheid van de mensen.

  Als kind ben ik altijd heel normaal van postuur geweest. In de laatste jaren op de basisschool begon ik langzaam iets te dik te worden. Dit kwam denk ik destijds doordat ik emotioneel best wat te verwerken had. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik een jaar of 8 was en daar heb ik als kind best veel weet van gehad. Gelukkig ben ik, zover ik me kan herinneren, nooit gepest.  
  Toen ik naar de middelbare school ging begon ik ook nog eens ongezond te eten en te snoepen, ik voelde me rot over hoe ik eruit zag, maar toch weerhield het mij niet ermee te stoppen. Natuurlijk wees mijn moeder mij er telkens op, maar ook daar trok ik me niets van aan.
  Naarmate de jaren volgde werd ik steeds steviger en op mijn 15e was ik echt al veel te dik.
  Natuurlijk wilde ik ook dun zijn, dus ik hongerde mezelf heel de dag uit met als resultaat dat ik uitgehongerd uit school kwam, en wat was er makkelijker als je ouders een snackbar hadden… Ik voelde mezelf ontzettend dik en was heel erg ongelukkig.
  Als we op verjaardag gingen zat ik eerst uren voor mijn kledingkast te huilen omdat ik niets had om aan te trekken, omdat ik mezelf te dik vond en omdat niks mij leuk stond.
  Toen ik 17 was en mijn moeder door had dat ik diep ongelukkig en onzeker was is ze samen met mij naar een gewichtsconsulente gegaan waar ik onder begeleiding 23 kg ben afgevallen. Ja echt waar, zo veel was ik inmiddels te zwaar!!
  Daarna ben ik altijd wel redelijk op gewicht gebleven. Ik heb wel altijd op moeten letten, maar wist de draad altijd weer goed op te pakken.

  Altijd maar bezig zijn met je gewicht!! Wordt je daar ook wel eens helemaal gek van?

  Misschien ken jij het ook, je hebt al veel diëten door de jaren geprobeerd, maar het lukt je moeilijk om op gewicht te blijven of zelfs je streefgewicht te bereiken. Ik ga je daarbij helpen. Samen werken we naar je streefgewicht en zorg ik ervoor dat je een gezond voedingspatroon aanleert om langdurig je gewicht te behouden.

 • Ervaring Esther van Prooijen

 • Esther (-20 kg): Ik begon met een wens om 10 kg af te vallen, inmiddels zijn er 20 kg af

  Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

  Voor de buitenwereld leek het waarschijnlijk alsof ik mijn gewicht en mijn lichaam accepteerde zoals het was. Maar het tegendeel was waar: ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat ik van mezelf wel of niet mocht eten. Winkelen deed ik het liefst alleen, want met anderen erbij was het altijd te confronterend.

  Alleen lukte het me niet
  Ik wilde ontzettend graag een gezond eetpatroon aanleren, maar dat lukte me niet alleen. Begin dit jaar ging in mijn hoofd de knop om: ik was er klaar mee om altijd maar met mijn lichaam en eten bezig te zijn. Ik wilde het nog één keer proberen. Dat was het moment dat ik een afspraak maakte bij een PowerSlim coach

  Ik besloot het nog een keer écht goed te willen doen. Eind december/begin januari: hét moment waarop reclames van diëten honderd keer op tv voorbijkomen. Zo wist ik precies wat het aanbod was en heb ik me overal goed op ingelezen. Bij het PowerSlim programma had ik een goed gevoel: 6 vaste eetmomenten per dag met voldoende groenten. Ik was op zoek naar iets wat ik een lange tijd zou kunnen volhouden en waarbij ik een goede basis legde voor een gezonde levensstijl, die ik daarna zelf kon blijven doorzetten.

  Uiteindelijk heb ik mijn doel bijgesteld
  Ik stelde voor mezelf een doel. Voor mij een ver van m’n bed show, want waarom zou dat mij ooit lukken? Elke week bij mijn PowerSlim coach was een spannend moment: hoe ging het? Was er überhaupt resultaat te zien? In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig dichterbij mijn doel kwam. Ik vond het heerlijk om zo’n vaste structuur te hebben. Al heel snel had ik ook een fijn ritme gevonden, ik plande mijn week vooruit en een dag van te voren bereidde ik alles voor in bakjes voor als ik bijvoorbeeld naar mijn werk moest.
  Toen kwam het coronavirus in ons leven en zag alles er ineens heel anders uit. Maar ook thuis hielpen de producten van PowerSlim mij om ritme in mijn dag te houden. Deze methode heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Uiteindelijk heb ik mijn doel bijgesteld, en ook dat behaald!

  De grootste uitdaging was het terugkrijgen van mijn zelfvertrouwen
  Het PowerSlim programma heeft mij heel veel gebracht: ik voel me beter en zit veel lekkerder in mijn vel. Zo’n uiterlijke verandering is meer dan alleen lichamelijk. Mentaal is het echt nog wel wennen. Als ik mijn spiegelbeeld zie, word ik herinnerd aan dat ik er echt anders uit zie. Dat moet in mijn hoofd nog landen, het matcht nog niet. Het wordt wel wat beter, maar dat heeft denk ik nog wel wat tijd nodig voordat ik ook helemaal mentaal heb geaccepteerd dat dit mijn nieuwe lijf is.

  Dit was tijdens het PowerSlimmen ook echt mijn grootste uitdaging. Dat zat voor mij niet in niet snoepen, maar in weer zelfvertrouwen opbouwen. Want dat was laag. Het komt nu langzaamaan weer terug, maar het is een lang proces.

  Esther -20 kg

 • Wat is PowerSlim?

  PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van mij als opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

  Het concept bestaat uit drie fases, die je onder mijn deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

  Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.

  PowerSlim: samen naar een goede balans

  De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  ✓ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten
  super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  ✓ Zes eetmomenten per dag.
  ✓ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten
  aan verbonden.

 • Oriënterend adviesgesprek

  Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertel ik je graag meer over het PowerSlim programma. Neem hiervoor gerust contact op.

  Versturen 

×