RIMPELS

Vind je het frustrerend dat de tijd je lijkt in te halen? Lijken de rimpels onder je ogen en op je voorhoofd alleen maar dieper te worden en doet anti-rimpelcrème niet wat het belooft?

OVER RIMPELS

Rimpels ontstaan onder andere door huidveroudering, (te veel) blootstelling aan zon, luchtvervuiling, roken, te weinig beweging, ongezonde voeding, hormonale veranderingen. Het grootste gedeelte bepaal je zelf door je leefstijl. Een kleiner deel ligt genetisch vastgelegd.
Collageen, elastine en glycosaminoglycanen worden continue geproduceerd door een bepaald type cel in het bindweefsel, genaamd de fibroblasten. Naarmate je ouder wordt neemt de productie door de fibroblasten af en worden en krijg je steeds meer ‘slapende cellen’ (genaamd fibrocyten). Hoe ouder je wordt, hoe meer wordt afgebroken en hoe minder wordt aangemaakt. Vanaf ongeveer je 30e levensjaar verlies je 1-3% collageen per jaar. Na de menopauze verlaagt dit binnen 5 jaar met wel 30%! Door verminderde functie van de fibroblasten neemt elasticiteit, volume en stevigheid van de huid af.

BEHANDELING RIMPELS

Onderdeel van het totale advies van SLIM & BEAUTIFUL zijn LPG® bindweefselmassages. Deze natuurlijke manier om rimpels en huidverslapping aan te pakken is een ‘fitness voor de huid’ door middel van LPG endermologie.

Maak een afspraak voor een gratis intake-gesprek.