Preventie van leeftijdsgerelateerd

spierverlies & sarcopenie

Naarmate we ouder worden, worden we geconfronteerd met het natuurlijke proces van spierverlies en afnemende kracht, wat kan leiden tot verminderde mobiliteit en vitaliteit. Hier komt EMS in beeld als een veelbelovende oplossing. EMS maakt gebruik van geavanceerde technologie om spiervezels op een dieper niveau te activeren dan traditionele training. In onze factsheet leest u hoe EMS kan bijdragen aan het behoud en zelfs de opbouw van spiermassa, en hoe het kan helpen bij het vertragen van de effecten van sarcopenie.

Ontdek hoe deze revolutionaire benadering van fitness en spierversterking uw kwaliteit van leven kan verbeteren en u kan helpen om actief en energiek te blijven, ongeacht uw leeftijd.”

Meer weten over ons onderzoek?

Maak kennis met onze aanpak, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met je op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.

Slim & Beautiful / EMS Bodytec Middelburg is hét alternatief voor reguliere Fitness. Bij Slim & Beautiful ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen