STRESS

Heb je vaker dan een enkele keer last van hoofdpijn? Voel je je chronisch moe? Heb je steeds meer last van kwaaltjes? Maakt je hoofd continu overuren en sta je altijd aan? Je wilt even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ontspannen en tegelijkertijd aan de gezondheid van je lichaam werken. Op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan.

OVER STRESS

Stress veroorzaakt verschillende lichamelijke en psychische klachten. Veel voorkomende stress symptomen zijn:

  • Hoofdpijn
  • Nek- en rugpijn
  • Maag- en darmklachten
  • Hartkloppingen
  • Hoge bloeddruk
  • Slecht slapen
  • Chronische vermoeidheid
  • Negatief gevoel
  • Overtollig zweten

Het negeren van stresssignalen kan best een tijd goed gaan. Vaak ben je helaas al verder in het proces dan je zelf beseft. Dit is een valkuil. Als je maar blijft doorgaan op je reservebatterij kan dit leiden tot een burn-out. Hiermee ben je ver van huis: herstellen van een burn-out kan lang duren. Laat dus niet zover komen en luister goed naar je lichaam. Neem de signalen die je lichaam afgeeft daarom ook serieus. Hoe eerder je de oorzaak van stress aanpakt, des te kleiner de kans dat je last krijgt van langdurige stress met alle gevolgen van dien.

BEHANDELING STRESS

Bij SLIM & BEAUTIFUL zijn de LPG® bindweefselmassages één van de drie onderdelen in het behandelplan bij stressklachten. Ook voeding en de juiste beweging zijn van groot belang in de behandeling van stress. Omdat wij geloven dat gezondheid, ontspanning en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind.

VERMOEIDHEID

Lijkt het alsof jouw leven steeds drukker wordt? Je voelt het misschien ’s ochtends al na het opstaan of je wordt er tussen de middag door overvallen: totale vermoeidheid en een lusteloos gevoel. Tijd voor actie.

OVER VERMOEIDHEID

Er bestaan verschillende soorten vermoeidheid. De dag al vermoeid beginnen, de middagdip, vermoeidheid door diëten of vermoeidheid die te maken heeft met de (verandering van) het seizoen.

BEHANDELING VERMOEIDHEID

Bij SKiNRGY vinden wij het belangrijk dat jij weer de zin en energie ervaart om te sporten, sociale activiteiten te ondernemen, gezond te koken, te eten en een leuke ouder/partner/vriend(in) of collega te zijn. Kortom: om weer meer te kunnen genieten van het leven. Omdat wij geloven dat gezondheid, ontspanning en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SLIM & BEAUTIFUL voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies en suppletie om je vermoeidheid in te dammen en vitaliteit te stimuleren, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind.

Maak een afspraak voor een gratis intake-gesprek.