• TARIEVEN


 • Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket die aan de hand van een figuuranalyse wordt bepaald. Hierbij kijken we naar het gewicht, vetpercentage, BMI maar vooral ook naar uw eigen wensen en doelen.
  Hoe snel je wilt afvallen, wat voor voedingspatroon u wilt volgen en welk bewegingsprogramma. Wij maken aan de hand hiervan een totaalprijs.
  Mocht u geïnteresseerd zijn in een gratis en vrijblijvend intake gesprek (inclusief figuuranalyse) dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0118-436528, onderstaand contactformulier invullen of zelf uw afspraak online reserveren via de knoppen online reserveren.

  U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze studio!
 • Sport met korting dankzij bedrijfsfitness

  Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk va Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

  Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

 • Ben je student? Profiteer dan van onze studentendeal: Kom in daluren (tussen 11.00 - 18.00) en je ontvangt 10% korting op lessen, rittenkaarten en abonnementen. Dit is geldig op vertoon van je studentenpas.

  Wil je werken aan persoonlijke doelen? Onze trainers helpen je hier graag bij. We maken samen een plan op maat. 

  Afspraak maken


 • Kom in contact met Slim & Beautiful

  Versturen 

×