• ONLINE Voeding & Lifestyle programma

 • PRODUCTEN THUISBEZORGD

 • GRATIS online coaching en GRATIS nabegeleiding

 • HOME WORKOUT PROGRAMMA

 • Werken aan jouw figuur met ons ONLINE VOEDING & LIFESTYLE programma!

  De wereld staat op dit moment even volledig op zijn kop. Na een bewogen afgelopen periode waarin scholen, restaurants en sportscholen allemaal gesloten waren en sommige van ons nog steeds noodgedwongen thuis zitten is juist zo belangrijk aan je gezondheid te werken. Beweging is de afgelopen periode waarschijnlijk minder en de verleiding om ongezond te eten groter. De kilo's komen er daardoor sneller aan dan gebruikelijk. Toch moeten wel proberen een gezond eetpatroon aan te houden en te denken aan onze dagelijkse beweging.

  Werken aan je figuur tijdens de "Corona crisis"?
  Dat kan bij Slim & Beautiful met ons ONLINE VOEDING & LIFESTYLE programma !!

  Met onze GRATIS online begeleiding op het gebied van voeding, ons Slim & Beautiful thuis sporten programma en afhaal of bezorging van de nodige afslank producten en workouts die je thuis kunt doen is dit makkelijker dan ooit!

  Zorg ervoor dat jij niet uit verveling gaat snaaien maar maak samen met je persoonlijke coach een plan van aanpak!
  Je kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegsprek, dit kan telefonisch, online of in de studio waarbij we ons strikt aan de hygiënische richtlijnen van het RIVM houden.
 • Hoe werkt het ONLINE VOEDING & LIFESTYLE programma?
  We plannen telefonisch een intakegesprek in waarin we je wensen en doel naar in kaart brengen. Daarnaast bespreken we eventuele contra-indicaties en/of klachten. Hieruit volgt een op maat gemaakt plan. De kosten van het online intakegesprek zijn tijdelijk GRATIS.

  Dit kan zijn:

  • Totaalpakket Voeding & Beweging
  • Alleen het online beweegprogramma
  • Alleen het online voedingsprogramma

  Wat kun je van ons verwachten?
  Kiest u voor het totaalpakket, dan ontvangt u van ons de inloggegevens voor het Slim & Beautiful thuis sporten programma, u kunt dan de app downloaden. Vervolgens gaan we er voor zorgen dat u zo snel mogelijk een voedingsschema op maat ontvangt en wanneer u heeft gekozen om met het PowerSlim of NewFigure programma aan de slag te gaan zorgen wij ervoor dat u uw producten, na betaling, zo snel mogelijk in huis heeft door ze te bezorgen, op te sturen of ze op afspraak in de studio op te halen. 

  Wanneer u kiest voor alleen het Slim & Beautiful thuis sporten programma ontvangt u inloggevens en kunt u de app downloaden.
  We zetten een op maat gemaakt programma in jouw thuis sporten omgeving waarmee je direct aan de slag kunt.

  Wanneer u kiest voor alleen begeleiding met voeding ontvangt u een voedingsschema op maat of gaan we aan de slag met het PowerSlim of NewFigure programma. We zorgen ervoor dat u uw producten, na betaling, zo snel mogelijk in huis heeft door ze te bezorgen, op te sturen of u kunt ze op afspraak in de studio ophalen.

  Heb jij net zoveel zin als ons om aan de slag te gaan?

  Meld je dan direct aan door onderstaand formulier in te vullen!

 • Ja, ik wil graag nog meer informatie of me direct aanmelden !

  Versturen 

×