TIJDENS -EN NA DE ZWANGERSCHAP

Het op de wereld zetten van nieuw leven brengt vaak vreugde met zich mee, maar een zwangerschap heeft ook grote gevolgen voor het lichaam.

ZWANGERSCHAPSKWALEN

Veel vrouwen hebben last van zware benen en overtollig vocht. Dit wordt veroorzaakt door de druk van de baarmoeder op de omliggende bloedvaten. Naast kwalen als misselijkheid zijn een pijnlijke rug en vermoeide benen door het extra gewicht van de baby ook een veel gehoorde klacht.

BEHANDELING TIJDENS ZWANGERSCHAP

Bij SLIM & BEAUTIFUL ben je aan het juiste adres om je tijdens de zwangerschap het gevoel van opgezwollen enkels en vocht vast houden te verlichten. Omdat wij geloven dat gezondheid, vitaliteit en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SLIM & BEAUTIFUL voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Wil jij van je zware en opgezwollen enkels en benen af? Of minder last van je rug tijdens de zwangerschap?

Na een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed kan je lijf wel wat liefde en aandacht gebruiken.

OVER DE POST-PREGNANCY PERIODE

Tillen, voeden, verschonen… De nek en rug hebben heel wat te verduren bij de verzorging van een baby. Maar ook je lijf krijgt een klap: een zwangerschap gaat hand in hand met gewichtstoename. Afvallen na de bevalling geeft niet altijd het gewenste resultaat: je valt namelijk overal af, ook op plekken waar je het volume juist graag wilt behouden. En soms houd je aan de zwangerschap cellulite op je buik, middel en dijen over. Last but not least: een doffe huid en donkere kringen door slaapgebrek.

YOUNG MUM BEHANDELING

Omdat wij geloven dat gezondheid, vitaliteit en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SLIM & BEAUTIFUL voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Met een Young Mum Treatment kan je tailleomtrek slinken tot 5,2 cm* vermindert cellulite tot 67% ** en bereik je een tot 71% stevigere huid.