• Nieuwtje...uitbreiding locatie Goes

  Een aantal weken geleden hebben wij via onze social media kanalen al een tipje van de sluier gegeven, dat we iets nieuws voor de locatie in Goes hebben. Per 1 januari gaan wij ons concept op deze locatie uitbreiden. Wil jij weten hoe en wat? Lees dan hier verder... 

  1 november 2019 hebben wij onze deuren in Goes geopend, het heeft wat moeite gekost om bekendheid te krijgen, zeker omdat mensen wel bekend zijn met Slim & Beautiful, maar nog niet met Bodytec Goes, eigenlijk hebben we een hele nieuwe naam op moeten bouwen en dan ook nog eens met Bodytec lessen, wat voor heel veel mensen helemaal onbekend terrein is/was. Eind januari 2020 zagen we daar verandering in komen, het werd drukker en het begon meer bekendheid te krijgen. Maar helaas op 16 maart jl. moesten we onze deuren sluiten vanwege Covid-19, en zijn ruim 3,5 maand gesloten geweest. Op 1 juli weer vol enthousiasme en ook nog eens met aanvulling op ons team, Gino, een zeer leuke nieuwe coach er tegenaan gegaan.

  De periode dat we gesloten zijn geweest heeft ons nieuwe inzichten gegeven en zijn we ook online door ontwikkeld, zo hebben we een webshop opgezet en zijn we veel online aan de slag gegaan. Na een tijdje kwam de vraag naar een winkel/shop. Dit heeft ons natuurlijk aan het denken gezet. We bieden op de locatie Goes niet alle diensten die we in Middelburg wel hebben, gewoonweg omdat hier de ruimte er niet voor is. Maar een winkel/shop behoort wel tot de mogelijkheden…

  Je leest het goed! Per 1 januari zal er naast het aanbod van onze Bodytec trainingen een shop/winkel komen. Een winkel waar je, uiteraard onder begeleiding, je PowerSlim producten, NewFigure producten, maar ook allerlei andere afslank gerelateerde producten kunt kopen.
  Je kunt dan op verschillende tijdvakken zonder afspraak binnen lopen. Vooralsnog zal dit op middagen en zaterdag zijn. Exacte dagen en tijden volgen nog.
  De Bodytec trainingen blijven gewoon op de tijden die we nu ook al hebben, tijdens deze trainingen is het dan ook niet mogelijk om “vrijblijvend” binnen te lopen.

  Maandag 23 december zijn wij nog open voor de Bodytec trainingen, de rest van de kerstvakantie zullen we gesloten zijn voor een kleine verbouwing, zodat onze winkel na de kerstvakantie open kan!

×