• Personal Trainer / Fitness Instructeur tbv EMS/Bodytec Training

  Functie omschrijving:

  Wij zoeken een enthousiaste en flexibele EMS (personal) trainer die niet alleen plezier heeft in het vak, maar tevens gemotiveerd is om zijn of haar eigen klantenbestand verder uit te breiden. Je bent professioneel geschoold, hebt goede ervaring met EMS training en de nodige kennis van het menselijk lichaam. Per uur begeleidt je 2 keer een training van 20 minuten. De werkzaamheden bestaan verder uit het selecteren en klaarleggen van materialen evenals assistentie bij aan- en uitkleden van de klanten (electrodenvest en straps). Het onderhoud en technisch controleren van de materialen evenals zorg voor een ordelijke en nette trainingsplek behoort tot de verantwoordelijkheden. Gastvrijheid en oprechte interesse naar de klant toe is cruciaal in je werkzaamheden als trainer.

  Functie-eisen:

  Wij zijn op zoek naar die sporttopper die weet van aanpakken en houd van een uitdaging. Bij Bodytec Middelburg krijg je geheel de ruimte zelf je lessen in te delen en samen te stellen. Wij hebben een sterke voorkeur naar dames/heren met ervaring in de sport in het algemeen en fitness/ Personal Training in het bijzonder, ondernemend en commercieel ingesteld, goede sociale en communicatieve vaardigheden en een open houding met een gezonde dosis humor.

  Je dient in elk geval op dinsdagavond, op donderdag de gehele dag en bij voorkeur op zaterdagochtend beschikbaar te zijn.
  Je kunt daarnaast op beide locaties ingezet kunt worden.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  • Interne opleiding tot EMS trainer
  • Leuke flexibele job
  • De nodige handvatten om het klantenbestand verder uit te breiden
  • Een baan die goed te combineren is met ondernemerschap en/of studie of aanvulling op huidige job
  • Het gaat om een dienstverband van 8-16 uur waarbij de mogelijkheid bestaat tot uitbreiding naar 24 uur (afhankelijk van mogelijkheden/ wensen) en inzet.

  Tevens openen wij dit jaar een tweede locatie waarbij je op beide locaties ingezet kunt worden.

  Kortom heb jij ervaring in de sport en zin om iets heel nieuws te gaan proberen?

  Denk jij over deze kwaliteiten te beschikken?
  Dan zien wij graag jouw CV, foto en motivatiebrief zo snel mogelijk tegemoet.

 • Meer informatie:
  06-48016337
  Solliciteren?
  Stuur dan je CV + motivatie + foto op naar:
  sandythiel@slimandbeautiful.nl

Stel je vraag