Hoe belangrijk zijn gezonde, fitte en vitale medewerkers ?

Onderzoek wijst uit dat gezonde, fitte en vitale medewerkers minder vaak ziek zijn en minder kans hebben op een burn-out. Tevens is er bij vitale medewerkers vaak sprake van een hogere arbeidsproductiviteit, meer plezier in het werk, minder vermoeid en ze ervaren minder stress.

Slim & Beautiful heeft een plan ontwikkeld om bedrijven en hun personeel te coachen en de vitaliteit van haar medewerkers te verhogen. Aan de hand van een intakegesprek en figuuranalyse volgt een passend plan van aanpak. 

Klaagt uw personeel over rugpijn?
Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van het wervelkolom of overgewicht.
Tijdens onze 20 minuten Bodytec trainingen werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

Onze trajecten zijn aantrekkelijk voor medewerkers door de persoonlijke benadering en doordat onze programma’s een funfactor bevatten. Dit zorgt ervoor dat medewerkers enthousiast zijn om te werken aan hun vitaliteit.

Uw personeel gezonder kan al met maar één trainingssessie van 20 minuten per week !

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw onderneming? Deze kunnen we samen bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op info@slimandbeautiful.nl of laat uw gegevens achter in het contactformulier zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Contactformulier