MASSAGES

AYURVEDISCHE MASSAGE


Een Ayurvedische massage kan verlichting geven bij verdriet, depressie, burn out, vermoeidheid en spierpijn.
De ayurvedische massages en behandelingen werken op fysiek, emotioneel en energetisch vlak door.

PITJIT MASSAGE


Een Indonesische massage is meer dan alleen genieten en tot jezelf komen…

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind. Het kan gezien worden om eventuele klachten te verminderen, maar ook ter ontspanning.  Het lichaam wordt hierbij intensiever gemasseerd door o.a. een snelle duimtechniek. 
Andere technieken waaronder jambak (haren trekken), gosok (lichaam warm wrijven) , cupping of keroh (schrapen met munt)  kunnen daarbij een bijdrage leveren om eventuele klachten te verminderen.

LOMI LOMI  MASSAGE


Lomi Lomi is een massagetechniek, ontstaan uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. “Lomi” is het Hawaiiaans woord voor massage. De massage is als het ware een dansritueel uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden.
 
De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. 

ONTSPANNING/ANTI-STRESS RELIEF MASSAGE


Een ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een van de oudste massage technieken die wij kennen. Massages zijn ook de oudste geneeskundige behandelingen die we tegenwoordig kennen. Tevens is de klassieke of ontspanningsmassage een van de bekendste massagevormen, ook al is deze vorm al duizenden jaren oud.  

Een massage brengt het lichaam en de geest in balans. Bij Slim & Beautiful zorgen we voor een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling en persoonlijk aandacht voor een totaal moment van ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft diverse voordelen voor zowel het lichaam en de geest. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijg meer energie en soepele spieren. Massage kan de hartslag, bloeddruk en de hoeveelheid stresshormonen omlaag brengen en hierdoor kan het immuunsysteem beter functioneren. 

HUISREGELS VOOR ONZE MASSAGES


 • ONZE MASSAGES ZIJN NIET EROTISCH VAN AARD
 • Voorafgaand uw eerste behandeling volgt er een intake gesprek plaats met betrekking tot uw gezondheid
 • Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of ander specialist, en gebruikt u medicijnen, dan verzoeken wij u om eerst overleg te plegen met deze instantie of tijdens uw behandelperiode desgevraagd massage toegepast mag worden
 • Bij het achterhouden van voor ons belangrijke informatie kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor eventuele calamiteiten ten gevolge van de massage
 • Voor het plaatsnemen op de massagetafel wordt u vriendelijk verzocht de slip/boxershort aan te houden
 • Hygiëne staat bij SLIM & BEAUTIFUL hoog aangeschreven, wij verwachten van onze clientèle dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen van uw persoonlijke bezittingen
  U wordt daarom ook verzocht om tijdens uw bezoek geen sieraden van enige waarde te dragen/mee te nemen
 • Gelieve uw mobiele telefoon te dempen/uitschakelen
 • Afspraken dient u 48 uur van tevoren telefonisch annuleren

Stel je vraag!

Onze massages zijn niet erotisch van aard