MASSAGES

Een ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een van de oudste massage technieken die wij kennen. Massages zijn ook de oudste geneeskundige behandelingen die we tegenwoordig kennen. Tevens is de klassieke of ontspanningsmassage een van de bekendste massagevormen, ook al is deze vorm al duizenden jaren oud.  

Een massage brengt het lichaam en de geest in balans. Bij Slim & Beautiful zorgen we voor een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling en persoonlijk aandacht voor een totaal moment van ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft diverse voordelen voor zowel het lichaam en de geest. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijg meer energie en soepele spieren. Massage kan de hartslag, bloeddruk en de hoeveelheid stresshormonen omlaag brengen en hierdoor kan het immuunsysteem beter functioneren. 

ONTSPANNING/ANTI-STRESS RELIEF MASSAGE


Ontspanningsmassage met een heerlijke aromatherapie. De ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Ideaal om helemaal tot rust te komen en de ontsnappen aan de hectiek van alledag. Laat de spanning in je lichaam los en kom tot pure rust.

Stel je vraag!

Onze massages zijn niet erotisch van aard