MASSAGES

Ontdek onze massages. Een heerlijke ontspannen massage, een die aansluit op uw behandelplan, wanneer u klachten heeft, een lichte massage of juist een stevige massage. Kies de massage die bij je past!

Wij werken met alle essentiële oliën en geur belevingen van Chi

ENERGETISCHE ANTI-STRESS MASSAGE


Een energetische massage is een combinatie van verschillende massage technieken.
Bij een energetische massage wordt je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijd. 
Doel van de massage is, verminderen van emotionele en mentale spanningen, ook bij burn-out klachten, lost blokkades op en zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weer gaat stromen, geeft rust en ontspanning.

Deze massage is alleen voor 90 min. te boeken

ONTSPANNINGSMASSAGE


Ontspanningsmassage met een heerlijke aromatherapie.
De ultieme ontspanning voor lichaam en geest.
Ideaal om helemaal tot rust te komen en de ontsnappen aan de hectiek van alledag.
Laat de spanning in je lichaam los en kom tot pure rust.

SPORTMASSAGE


Een intense diepe massage voor vastzittende spieren. 
Tijdens deze sportmassage worden de spieren die het meest belast zijn door sporten, dagelijkse houding of verkeerde bewegingen gemasseerd. Door een betere doorbloeding en stimulans van de stofwisseling in de spieren voorkomt u spierpijn en herstellen alle spieren sneller.

ANTI-CELLULITE MASSAGE


Deze massage heeft een geweldige, ontspannende en helende werking.
De anti-cellulite massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlaag (het onderhuids bindweefsel). Bindweefselmassage met Bella Bacci methode stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Ook helpt de bindweefselmassage bij het tegengaan van cellulite.

LOMI LOMI MASSAGE


Lomi Lomi massage met exotische olieën
Sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven, de Lomi Lomi massage vindt zijn oorsprong op Hawaï en is gebaseerd op de ritmes van de natuur. Dit voel je terug in de vloeiende en ritmische bewegingen van handen, armen en ellebogen.

MANUELE LYMFEDRAINAGE


Manuele lymfedrainage Detox
Terwijl u in een luchtdruk pak ligt welke er voor zorgt dat het lymfestelsel activeert en er voor zorgt dat  het afweersysteem versterkt, masseren wij ondertussen de bovenkant van het lichaam. U zuivert het lichaam van gif- en afvalstoffen en spanningen raken we kwijt, overtollig vocht wordt afgevoerd.
Deze behandeling heeft direct een ontspannend effect en zorgt ervoor dat de huid er beter en gezonder uit gaat zien. 
Ook vermindert het stress en chronische vermoeidheid.

HOOFDMASSAGE


Geef je over aan een heerlijke energetische hoofdmassage exclusief door Jacky welke intuïtief gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzonder massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt.
Precies waar je aan toe bent!

VOETREFLEX MASSAGE


Je voeten weerspiegelen je hele lichaam. Met een voetreflex zone massage masseren we drukpunten die direct in verbinding staan met je organen en zenuwen. Eigenlijk krijgt je hiermee dus een lichaamsmassage. Het voelt goed voor je voeten, maar het echte effect merk je in je lijf.

TIP ! Energetische Anti-Stress Massage

Stel je vraag!

Onze massages zijn niet erotisch van aard