MASSAGES

Een ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een van de oudste massage technieken die wij kennen. Massages zijn ook de oudste geneeskundige behandelingen die we tegenwoordig kennen. Tevens is de klassieke of ontspanningsmassage een van de bekendste massagevormen, ook al is deze vorm al duizenden jaren oud.  

Een massage brengt het lichaam en de geest in balans. Bij Slim & Beautiful zorgen we voor een rustige omgeving en in combinatie met de juiste behandeling en persoonlijk aandacht voor een totaal moment van ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft diverse voordelen voor zowel het lichaam en de geest. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een betere weerstand, krijg meer energie en soepele spieren. Massage kan de hartslag, bloeddruk en de hoeveelheid stresshormonen omlaag brengen en hierdoor kan het immuunsysteem beter functioneren. 

 
Wij werken met alle essentiële oliën en geur belevingen van Chi

ONTSPANNINGSMASSAGE


Ontspanningsmassage met een heerlijke aromatherapie. De ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Ideaal om helemaal tot rust te komen en de ontsnappen aan de hectiek van alledag. Laat de spanning in je lichaam los en kom tot pure rust.

HOOFDPIJNMASSAGE


Wat is hoofdpijnmassage? Het doel van een hoofdpijnmassage is het verminderen van je klachten. Daarnaast heeft deze vorm van massage een positief effect op het voorkomen van hoofdpijn. In 45 minuten word je gemasseerd. Niet alleen het hoofd en gezicht, maar ook de overbelaste spieren in de rug, nek en schouders worden aangepakt. Het kan namelijk zijn dat daar de hoofdpijn door ontstaat. De hoofdpijnmassage heeft een aantal voordelen zoals; ontspanning, klachtvermindering, beter doorbloeding, stressvermindering en het bevordert de nachtrust.

THAISE VOETREFLEXMASSAGE


Vele van ons hebben door diverse oorzaken last van hun voeten. Onder de voet bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones of wel drukpunten. Deze staan in verbinding met de rest van het lichaam: de organen, beenderen, weefsel, spieren e.d. Door bepaalde punten onder de voet te stimuleren kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven. Gevolg is dat de energie weer vrij kan stromen. Afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten. Na afloop van zo’n massage voel je je dan ook vaak al een stuk lichter en prettiger.

KOKOSSTEMPELMASSAGE 
|| Deze massage is te boeken van 1 oktober t/m 30 april


De kokosstempelmassage komt oorspronkelijk uit Thailand. Bij een kokosstempelmassage wordt gebruik gemaakt van drie stempels, die verwarmd worden. De massage begint met een scrub-behandeling: hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale scrubstempel. Daarna wordt de scrub-behandeling vervolgd met twee stempels die gevuld zijn met pure kokos. De kokos geeft olie af die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijgkomende geur geeft je een exotisch vakantiegevoel. Je wordt gemasseerd met stempels en met handen. Deze massage wordt van september tot en met april gegeven. 

Stel je vraag!

Onze massages zijn niet erotisch van aard