VACUSHAPER

De vacushaper is dé vetverbrander voor buik, billen en benen!

De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm ruimte, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd.Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.

Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de vacuüm in de Vacushaper trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar u wilt vet verbranden. Tegelijkertijd loopt u op de loopband op vet verbrandingsniveau (rustig tempo) en verbrandt u daadwerkelijk het vet waar op dat moment de doorbloeding wordt gestimuleerd: de buik, billen en benen.

De doorbloeding in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de cellulite huid gladder en strakker. Cellulite of sinaasappelhuid is een hardnekkig probleem dat moeilijk te bestrijden is, maar het is mogelijk! Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding. Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in de Vacushaper zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones.

Een hogere doorbloeding activeert een betere vochtafvoer en vetverbranding en maakt cellulitishuid gladder en strakker.

In de Vacushaper loopt u op rustig tempo op een loopband en staat u tot en met de middel in de vacuümcabine. Terwijl u rustig loopt, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. De training de Vacushaper is minder vermoeiend dan een normale training, omdat u juist een lage hartslag aanhoudt.

Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat u gemiddeld tussen de 10 en 30 cm afvalt op buik, billen en benen.

MERK HET VERSCHIL AL NA 3-4 KEER

EFFECTEN VAN DE VACUSHAPER

KLEDINGADVIES

Door het gebruik van infrarood het is het ook uitermate geschikt voor mensen met onder andere reuma, rusteloze benen, fibromyalgie en andere spier en/of gewrichtsklachten.

BOOK NOW

Boek hier jouw GRATIS & VRIJBLIJVENDE proefles en ervaar wat de VACUSHAPER met jouw lichaam doet!

Stel je vraag!