WENKBRAUWEN

Het valt niet te ontkennen; ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking en voorkomen. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen.

Wij creeëren de mooiste custom made wenkbrauwen, passend bij jouw gezicht en uitstraling. Je kunt kiezen uit diverse behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken. Het gaat dus veel verder dan alleen maar even epileren zoals je bij de schoonheidsspecialiste gewend bent. Je ondergaat hier een complete wenkbrauw treatment.

BROWSTYLING

Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht door te waxen/epileren, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauw make-up. Voor wenkbrauwen die “always on fleek” zijn!

De verf is 3-4 weken zichtbaar op de haartjes en ongeveer 3-6 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

 

HENNA BROWS

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd met HENNA en netjes afgewerkt met wenkbrauw make-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

BROW LAMINATION

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! 

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. 

BROWS INFO

Wenkbrauwen waxen
Een goede manier om ook de allerfijnste donshaartjes rondom de wenkbrauwen te verwijderen. Er wordt een hele milde wax gebruikt speciaal voor het gezicht. Deze hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid.

Wenkbrauwen epileren
Met een tweezer worden de haartjes verwijderd om de brow in perfecte shape te brengen.

Wenkbrauwen verven
Hierbij worden de haartjes en lichte donshaartjes donkerder gekleurd met wenkbrauw verf. Je creëert hier mee een duidelijkere vorm en een voller effect. Het bijtekenen van je brows kost hier door veel minder tijd. De verf houd 3 tot 6 weken op je wenkbrauw haartjes en is na 4 tot 7 dagen van je huid.

Wenkbrauwen verven met Henna
Ideaal om een vollere look te creëren, ook als je wat wenkbrauw haartjes mist.
Henna kleurt niet alleen de wenkbrauw haartjes zoals normale wenkbrauwverf, maar ook de huid. De zachte tot donkere afdruk op de huid blijf 5 tot 10 dagen zichtbaar. De henna blijft ook langer als normale verf op de wenkbrauw haartjes zitten namelijk zo’n 6 tot 8 weken.

Brow make-up
Uitleg over hoe en welke wenkbrauw make-up je zelf het beste kunt gebruiken.
Als je het eenmaal weet, hoeft het niet ingewikkeld te zijn!

In de salon zijn diverse soorten en kleuren wenkbrauw make-up te koop.

Wil je mooie mooie wenkbrauwen en twijfel je wat het beste bij je past?
Kies dan voor een advies op maat.
Tijdens deze intake/advies bepalen we samen wat het beste bij jou past en voeren vervolgens de behandeling uit.

Voor de eerste keer
Laat je wenkbrauwen een paar weken groeien! Dit in verband met de groeicyclus van de haartjes. Dus even niet zelf plukken, hoe lastig dit ook is.
Zo kan ik je beter een nieuwe wenkbrauw vorm aanmeten, die langer strak blijft.

BOEK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Mooi gevormde wenkbrauwen doet wonderen voor je uitstraling!