LPG ENDERMOLOGIE

Je huid vertelt hoe het met je gaat

Wat zie en voel jij, als je in de spiegel kijkt?
Misschien zie je rimpels door zorgen, een doffe huid door moeheid of
voel je de sporen die afvallen en operaties hebben achtergelaten.

Wat is LPG endermologie®
We zouden allemaal het liefst een mooie, gladde en strakke huid hebben. En voor de één is dat makkelijker dan voor de ander: als je je DNA mee hebt bijvoorbeeld. Of als je huid niet zo snel veroudert. Door gezond te leven help je je huid al enorm. Met genoeg beweging, het eten van verse producten en het drinken van genoeg water doe je het lichaam, en daarmee je huid, echt een plezier. Toch zul je merken dat je huid soms wat extra’s nodig heeft.

En dat is precies het moment waarop LPG endermologie® je kan ondersteunen.

LPG® REACTIVEERT JE CELLEN
LPG endermologie® is een mechanische vorm van bindweefselmassage. Een LPG endermologie® behandeling werkt op celniveau: de cellen worden ge(re)activeerd. Tijdens de behandeling krijgt elke cel een signaal waardoor hij weer beter gaat functioneren en een specifieke opdracht krijgt om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dieper in de huid krijgen vetcellen het signaal dat ze hun inhoud moeten afgeven, waardoor resistent vet kan worden afgevoerd.

INDICATIES
Zodoende helpt endermologie® bij allerhande indicaties. Van het verminderen van celluite, rimpels en verslapte huid, tot aan ontgiften en ontspanning. 

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, etc).

De bindweefseltechniek van LPG® helpt je huid zonder risico’s of bijwerkingen, op een natuurlijke manier verbeteren en haar cellen te herstellen. Zo werk je niet alleen aan een gezonde en stralende huid, maar help je je lichaam weer in balans te brengen.

Met LPG endermologie®, anti-age en bodyshaping en de verzorging die daar bij komt kijken om jouw doel te bereiken.

De behandelingen zijn volledig natuurlijk als we het hebben over opvullen, dan gebeurt dat met lichaamseigen stoffen, die door de celstimulatie weer geactiveerd worden. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

LPG Endermoloige voor Lichaam & Gezicht
Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 

GEZICHT

 • rimpels opvullen
 • voorhoofd gladmaken
 • fronsrimpel
 • lijntjes verfijnen, mond
 • verslapte huid verstevigen
 • teint verhelderen
 • oogleden
 • kraaiepootjes
 • dubbele kin

 

LICHAAM

 • cellulite op de benen
 • cellulite op buik, billen, knieën
 • omvang taille
 • kuiten
 • dijen
 • huid verstevigen
 • verslapte buik na zwangerschap
 • verslapte armen en binnenkant benen
 • hardnekkige vetophopingen

EEN BEHANDELING OP MAAT

Het begint allemaal met een gepersonaliseerd onderzoek met behulp van de endermoscan® applicatie (levensstijl, medische geschiedenis…), waarna de behandelaar ook een visueel en een palpatieonderzoek uitvoert. Op die manier is de behandelaar in staat om de kwaliteit van het weefsel in kwestie aan te passen, ongeacht of het beschadigd is, fibrose vertoont of hyperrekbaar is.

Dankzij Cellu M6 Alliance® brengt de bindweefselmassage de stimulering van reflexzones op gang om de natuurlijke fysiologische processen diepgaand te reactiveren:

■ Reactivatie van de vochtuitwisseling
■ Versnelling van de vascularisatie
■ Verbetering van de doorstroming in het weefsel

Wat het doel hiervan is? Het activeren van de eliminatiefuncties dankzij een specifieke, doelgerichte behandeling, zodat de lymfe geleidelijk aan zijn eigen systeem gaat re-integreren.

Overweegt u een behandeling ter verbetering van de huidstructuur en contour verbetering?

LPG Endermologie kan het lichaam effectief uw contouren teruggeven. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd. We kunnen de huid verstevigen door de fibroblast te reactiveren om ze meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken en cellulite wordt duidelijk gladder.
LPG Endermoloige pakt al deze indicaties tegelijk aan door de nieuwste Alliance techniek van LPG Endermologie.

Littekens worden intensief versoepeld en egaler qua structuur en kleur. Circulatie problemen kunnen effectief worden aangepakt en plaatselijke vochtophopingen worden verminderd.

LPG Endermologie werkt als fitness voor de huid. De bindweefselmassage activeert de fibroblasten om zo de aanmaak van collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) te stimuleren. De circulatie wordt ook zichtbaar beter, waardoor de huid meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Dit resulteert in strakkere contouren van bijvoorbeeld de kaaklijn en hals. Daarnaast worden rimpels opgevuld, wordt de teint gezonder, u krijgt een fijnere huidstructuur en de huid wordt weerbaarder. LPG Endermologie kan zelfs zichtbaar de onderkin reduceren door de vetverbranding plaatselijk te stimuleren en donkere kringen te vervagen door de circulatie te stimuleren. 

LPG Endermologie is een fantastische methode om voor- en na een liposuctie, BBL-Lipofilling of liposculptuur behandeling plaatselijk in te zetten. Waar liposuctie een beproefde methode is om grotere vetophopingen effectief en permanent te verwijderen, blijkt in de praktijk vaak dat er zonder massage een bobbelig resultaat zichtbaar kan zijn. LPG kan al vanaf 1 week na de operatie worden ingezet en ondersteund niet alleen het verstevigen van de huid en het glad maken van een behandelde zone, maar bevorderd tevens een genezingsproces door de vocht afvoerende werking van de LPG massage.

RESULTAAT

LPG® heeft in de afgelopen 35 jaar veel onderzoeken laten uitvoeren. Het is wetenschappelijk bewezen* dat de techniek veilig en effectief is.
Wil jij weten wat LPG® voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis intake bij Slim & Beautiful, zodat je een individueel en optimaal advies krijgt.
*bewezen door 145+ wetenschappelijke studies en onderzoeken.

Maak vrijblijvend een afspraak om een indruk te krijgen van onze LPG endermologie behandeling

CELLU M6® Alliance Algemene doeltreffendheid en zichtbare resultaten vanaf 3 sessies.

ALLIANCE

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren, natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt de huid om haar al haar veerkracht en een gladder aspect terug te geven. De huid wordt altijd gerespecteerd. Voor het lichaam is het een intensieve bindweefselmassage.

ALLIANCE-medical_02 BD 11.25.02

IS UW INTERESSE GEWEKT? MAAK NU EEN AFSPRAAK: