• Meer over Layana...

  Mijn naam is Layana en ik ben inmiddels alweer wat jaren werkzaam bij Slim & Beautiful. Dit komt mede doordat het het bedrijf van mijn moeder is waar ik ben ingerold. Haar enthousiasme in haar werk maakte mij nieuwsgierig.

  Ik vind het leuk om mensen te helpen en om onder mensen te zijn. Ook ben ik dol op sporten waardoor dit werk mij diverse doelen geeft. 
   
  Binnen Slim & Beautiful ben ik voedings- en bewegingscoach, Bodytec trainer, PowerSlim coach en NewFigure health coach.
   
  Mij zul je zeker nog een tijdje tegenkomen binnen Slim & Beautiful en ik hoop dat we u ook nog een hele tijd mogen verwelkomen! 
   
  * Soms heb je geen zin om te sporten, maar denk aan wat voor energie je ervan krijgt! Ik voel mijzelf na het sporten in ieder geval altijd voldaan. En wat is die 20 à 30 minuten nou? Zie het als ‘me-time’...
×